BMMD offspring


Borders Make My Day On the Bright Side of Life "Millie"


°24/05/2015 - +12/12/2015


Millie, prachtige dochter van ons Roosje en Loox, is veel te vroeg van ons heengegaan wegens grote nalatigheid van de dierenarts.

Ze was een pracht van een meid, een duidelijke mix van mama Roos en papa Loox.  Het werkvermogen van papa en het heerlijke knuffelgehalte van mama.


We willen baasjes Anne en Dominiek, en huisgenoten James, Fred en Ginger veel sterkte wensen bij het plotselinge overlijden van dit wondermooie meisje.  Er staat een pracht van een ster aan de hondenhemel.

Anne en Dominiek, jullie waren fantastische baasjes voor Millie, we zijn erg blij dat ze haar korte leven bij jullie heeft mogen doorbrengen!   

Borders Make My Day Oops too cute to be Goofy "Miles"


°29/10/2015 - +06/01/2016


Miles was de 5e pup van Fiens eerste nestje samen met Sherlock, ons O2-nest. 

Na controle van de dierenarts op 6 weken bleek Miles een ernstige aangeboren hartafwijking te hebben.  Miles werd op een leeftijd van bijna 10 weken geopereerd door hartspecialist Deprest.  Miles heeft deze operatie helaas niet overleefd. 


Het is verschrikkelijk om een pupje op zo een jonge leeftijd te moeten afgeven, zeker als je er werkelijk alles aan hebt gedaan om dit jonge leven te redden.  We denken nog elke dag aan Miles, hopen dat hij nu gelukkig is aan de andere kan van de regenboogbrug.  Onze enorme dankbaarheid gaat uit naar Dokter Deprest die alles er aan heeft gedaan om Miles' leven te redden!