contact

   Borders Make My Day


Border Collie kennel             


Border Collie kennel

Borders Make My Day


Arno en Noortje

Froidmont - Raedschelders


+32 (0)476 496 386

info@bordersmakemyday.be


contact met Borders Make My Day


Sinds Corona het leven drastisch heeft veranderd worden we helaas overrompeld met mails van mensen die op zoek zijn naar een Border Collie pupje. 

We hebben vanaf het ontstaan van BMMD in 2011 steeds alle mails persoonlijk beantwoord.  Wegens de grote interesse en bijgevolg tientallen mails die we wekelijks ontvangen is het spijtig genoeg niet meer mogelijk om iedereen persoonlijk te antwoorden.Onze pups worden gedurende de eerste 8 weken van hun leven met veel liefde verzorgd bij ons in de woonkamer.  We steken enorm veel tijd en energie in het groot brengen en socialiseren van deze schatjes. 

We willen onze pups dan ook niet zomaar aan iedereen meegeven, enkel aan mensen die weten wat een Border Collie nodig heeft en waarvan we overtuigd zijn dat ze de pup een super warme thuis zullen geven.   


Heb je zeer oprecht interesse in een pupje van onze kennel, dan willen we vragen om TELEFONISCH contact met ons op te nemen : 0476/496.386

Via deze weg kan de eerste belangrijke informatie uitgewisseld worden en kan er eventueel een datum geprikt worden voor een kennismakingsgesprek bij ons thuis.